Vaccinurile COVID cresc de o mie de ori numărul dereglărilor menstruale şi de 100 de ori al anomaliilor cromozomiale fetale

Dr. Robert Malone, 29 iunie 2021
Dr. Robert Malone, 29 iunie 2021 (Zhen Wang/The Epoch Times)

Noi semnale îngrijorătoare în materie de farmacovigilenţă de la VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) privind utilizarea vaccinurilor COVID la femeile de vârstă reproductivă au determinat un grup de medici să solicite interzicerea vaccinurilor anti COVID-19 ce folosesc terapia genică.

În ultimele două săptămâni, Dr. James Thorp, specialist în medicină materno-fetală, a analizat şi verificat cu minuţiozitate cele mai recente date ale Sistemului de raportare a reacţiilor adverse la vaccinuri (VAERS) legate de vaccinurile împotriva COVID-19 şi le-a comparat cu vaccinurile antigripale.

"Vaccinurile împotriva COVID-19, în comparaţie cu vaccinurile antigripale, sunt asociate cu o creştere a numărului dereglărilor ciclului menstrual, avorturilor spontane, anomaliilor cromozomiale fetale, higromei chistice fetale, malformaţiilor fetale, stopurilor cardiace fetale, aritmiilor cardiace fetale, tulburărilor cardiace fetale, anomaliilor de malperfuzii vasculare fetale, modelelor de creştere fetală anormală, trombozelor placentare şi morţilor fetale, a declarat Thorp pentru The Epoch Times, săptămâna trecută.

Iată constatările sale:

- Numărul sângerărilor uterine anormale (menstruaţie neregulată) este de 1000 de ori mai mare;

- Numărul avorturilor spontane este de 50 de ori mai mare;

- Numărul anomaliilor cromozomiale fetale este de 100 de ori mai mare;

- Numărul malformaţiilor fetale este de 50 de ori mai mare;

- Numărul higromei chistice fetale (o malformaţie majoră) este de 90 de ori mai mare;

- Numărul tulburărilor cardiace fetale este de 40 de ori mai mare;

- Numărul aritmiei fetale este de 50 de ori mai mare;

- Numărul stopurilor cardiace fetale este de 200 de ori mai mare;

- Numărul perfuziilor vasculare fetale defectuoase este de 100 de ori mai mare;

- Numărul anomaliilor de creştere fetală seste de 40 de ori mai mare;

- Numărul testelor de supraveghere anormală ale fătului este de 20 de ori mai mare;

- Numărul trombozelor placentare fetale este de 70 de ori mai mare.

Thorp a menţionat că a verificat analiza cu un consultant statistic al Departamentului Apărării (DoD), care a fost de acord să îl ajute cu condiţia să-şi păstreze anonimatul.

Lipsa testelor de siguranţă

În ceea ce priveşte datele VAERS, vaccinologul Dr. Robert Malone, un contributor cheie al tehnologiei ARNm, a declarat joi pentru The Epoch Times: "Strategia riscantă de a autoriza utilizarea de urgenţă a 'vaccinurior' cu ARNm înainte de finalizarea testelor non-clinice riguroase pe animale în ceea ce priveşte riscurile asupra funcţiei de reproducere şi genotoxicitate, urmată de susţinerea utilizării pe scară largă în timpul sarcinii, pare să fi avut acum ca rezultat o toxicitate reproductivă substanţială şi evitabilă".

"Datele non-clinice anterioare (modele animale) din pachetul de date Pfizer privind autorizaţia de utilizare de urgenţă, împreună cu absenţa unor date şi teste adecvate privind siguranţa în timpul sarcinii au dus la toxicităţi reproductive şi fetale evitabile", a mai precizat Malone.

El a subliniat că femeile însărcinate ar trebui să evite vaccinurile "experimentale" COVID şi că bebeluşii lor nu ar trebui să fie injectaţi cu acestea.

"Aceste noi date şi analize VAERS demonstrează că atât mamele de vârstă reproductivă, cât şi copiii lor au fost afectaţi datorită acceptării unor vaccinuri genetice neautorizate, testate inadecvat şi autorizate pentru utilizare în regim de urgenţă", a spus Malone.

La începutul acestui an, Jessica Rose Ph.D. a fost coautorul unei analize VAERS care a fost retrasă de revista academică Elsevier.

Ea a declarat pentru The Epoch Times că analiza lui Thorp se aliniază perfect cu a ei.

"Cred că este nu numai important, ci şi necesar să retragem aceste produse de la femeile însărcinate/care alăptează şi de la sugari, deoarece nu există date privind siguranţa pe termen lung, iar datele pe termen scurt arată rău. Conform documentelor de siguranţă ale Moderna, cât şi ale Pfizer prezentate la VRBPAC (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee) înainte de acordarea EUA (Emergency Use Authorization n.r.) pentru copiii de 0-4 ani, acest lucru este valabil. Ambele au arătat un risc teribil", a afirmat Rose.

Doctorul Christiane Northrup, membru al Colegiului American de Obstetrică şi Ginecologie, susţine, de asemenea, analiza.

"După ce am fost în prima linie a dezastrului DES (dietil stilbesterolului) ca tânără obstetrician-ginecolog, sunt uimită că repetăm acelaşi tip de greşeală, dar la un nivel mult mai devastator. Injecţiile anti COVID-19 trebuie să fie oprite imediat la toate femeile însărcinate, înainte ca generaţia următoare să fie afectată în continuare", a declarat Northrup pentru The Epoch Times.

Thorp a mai declarat: "Toate aceste rezultate adverse sunt semnificative din punct de vedere statistic (valoare p < 0,0001), cu alte cuvinte, probabilitatea ca aceste rezultate adverse să apară doar din întâmplare este mai mică de 1 din 10.000. Era de datoria producătorilor vaccinului COVID-19, a FDA, CDC, a Colegiului American de Obstetrică şi Ginecologie, a Societăţii de Medicină Materno-Fetală şi a Consiliului American de Obstetrică şi Ginecologie să fi cerut aceste date de siguranţă înainte de a promova aceste 'vaccinuri' periculoase în timpul sarcinii."

"Aceste instituţii au încălcat regula de aur a sarcinii: substanţele noi, fie că sunt nutraceutice, medicamente sau vaccinuri nu au fost NICIODATĂ permise în sarcină până când nu sunt disponibile date privind rezultatele pe termen lung. Acum, vaccinurile COVID-19 fac ca dezastrele obstetricale anterioare ale dietil stilbesterolului (DES) şi talidomidei să pară vitamine prenatale. Solicit o interdicţie şi un moratoriu la nivel mondial privind utilizarea oricărei terapii genetice experimentale şi/sau a 'vaccinurilor' COVID-19 în timpul sarcinii până când datele de siguranţă pe termen lung sunt irefutabile", a declarat Thorp.

Potrivit medalerts.org, "Guvernul Statelor Unite colectează rapoarte de evenimente adverse de sănătate care urmează administrării unui vaccin" şi pot fi văzute în baza de date VAERS în mod public.

Potrivit OpenVAERS, "VAERS este Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri, pus în funcţiune în 1990. Este un sistem de raportare voluntară care, conform estimărilor, reprezintă doar 1% din leziunile provocate de vaccinuri".

Cu toate acestea, declaraţia oficială referitoare la VAERS susţine: "VAERS este un sistem de vaccinare care nu este un sistem de informare. Deşi sunt foarte importante în monitorizarea siguranţei vaccinurilor, rapoartele VAERS nu pot fi folosite singure pentru a determina dacă un vaccin a cauzat sau a contribuit la un eveniment advers sau la o boală".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură