Unul dintre cei mai puternici oameni din lume este Björnsson, sau "Muntele" din serialul "Urzeala tronurilor"

De origine islandeză, Hafþór Júlíus Björnsson, în vârstă de 27 ani, are o înălţime de 2,06 metri şi o greutate de 195 de kilograme, fiind cunoscut la nivel mondial pentru puterea lui extraordinară.
Hafþór Júlíus Björnsson, sau „Muntele“, din filmul „Urzeala tronurilor“
Hafþór Júlíus Björnsson, sau „Muntele“, din filmul „Urzeala tronurilor“ (Captura web)

Vă mai amintiţi de actorul Hafþór Júlíus Björnsson, interpretul personajului Gregor Clegane, supranumit ''Muntele'', din serialul ''Urzeala tronurilor''? Ei bine, sâmbătă, 28 noiembrie, demonstrându-şi încă o dată puterea, şi-a îmbunătăţit recordul "Keg toss" aruncând un butoi cu o greutate de 15 kg la o înălţime de 7, 47 metri.

De origine islandeză, Hafþór Júlíus Björnsson, în vârstă de 27 ani, are o înălţime de 2,06 metri şi o greutate de 195 de kilograme, fiind cunoscut la nivel mondial pentru puterea lui extraordinară.

În luna februarie 2015, acesta a câştigat concursul ''Cel mai puternic viking din lume'', după ce a reuşit să facă cinci paşi purtând pe umeri un trunchi de copac greu de 650 de kilograme şi lung de zece metri, doborând un record islandez vechi de 1.000 de ani.

Sâmbătă, reiterând conceptul, actorul, implicat în preliminariile pentru Mondialele "The World's Strongest Man"din Suedia, a stabilit (de fapt îmbunătăţit, deoarece recordul îi aparţine deja) un nou record "Keg Toss", şi anume aruncarea butoiului de bere.

Björnsson a făcut să zboare, literalmente, la 7,47 metri înălţime un butoi cu o greutatea de 15 kg. După terminarea probei, tânărul a alergat să-şi îmbrăţişeze prietena, prezentă la eveniment. Un mic detaliu care i-a surprins chiar mai mult pe fanii săi, obişnuiţi să-l vadă în scene de violenţă în diferite episoade ale serialului.

După terminarea probei, Björnsson a declarat că a fost destul de uşor şi că ar fi putut chiar să rupă acoperişul. Mai mult, a adăugat că a fost fantastic să facă această lansare în faţa unei mulţimi pline de entuziasm.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură