Udrea i-a amenajat deja biroul lui Băsescu în sediul PMP

Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat
Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat (facebook.com)

Înainte ca fostul preşedinte Traian Băsescu să ajungă la berăria din Herăstrău unde era aşteptat de mai mulţi membri PMP pentru a sărbători finalul celor 10 ani de mandat, preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că i-a amenajat acestuia la sediul PMP un birou, cu lucrurile sale personale.

"Important este mai puţin dacă devine membru al PMP cât dacă va fi alături de noi. Este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic", a precizat Elena Udrea, la intrarea în berărie, potrivit Realitatea.net.

Protejata lui Traian Băsescu a mai afirmat că "experienţa pe care a cumulat-o Traian Băsescu în fruntea statului ar trebui folosită de întreaga clasa politică".

Întrebată dacă fostul şef de stat va avea biroul la sediul PMP, Udrea a dezvăluit că deja l-a amenajat şi că are şi poze cu biroul şi că a adus unele lucruri personale de la Palatul Cotroceni ale acestuia.

Duminică seară, Traian Băsescu şi soţia sa Maria au fost întâmpinaţi cu aplauze la o berărie din Herăstrău unde îi aşteptau mai mulţi lideri PMP, precum şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.

Una din surprizele serii a venit din partea Elenei Udrea, care, a urcat pe scenă şi a cântat din nou o melodie pe care a interpretat-o şi cu ocazia zilei ei de naştere.

Pentru a urmări video cu Elena Udrea cântând intraţi pe pagina originală Epoch Times România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne