UNSR anunţă o săptămână plină de evenimente inedite pentru studenţi

Studenţi.
Studenţi. (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Studenţii din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti şi Bacău vor avea parte, începând de luni, de o săptămână plină de activităţi inedite, organizate de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR).

Organizatorii şi-au propus să le ofere studenţilor o serie de evenimente pe teme de educaţie, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social în 14 centre universitare din România, menite să îi ajute să deprindă competenţele necesare dezvoltării individuale şi să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar, informează un comunicat al UNSR, citat de Hotnews.

UNSR anunţa o paletă vasă de manifestări culturale, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, seminarii, competiţii sportive (de la fotbal până la darts), dar şi petreceri tematice, inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lecţii de teatru.

Festivalul va culmina sâmbătă, 22 noiembrie, cu un concert de excepţie susţinut de Voltaj, Vescan şi Doddy în cadrul Rectoratului UPB, săptămâna încheindu-se duminică, 23 noiembrie, cu un recital extraordinar al Corului Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, mai anunţă organizatorii. Programul manifestărilor, în fiecare centru studenţesc în parte, poate fi consultat la www.studentiada.ro.