Secţia de vot din Brent, Londra s-a închis cu două ore mai devreme

Copii cu părinţi la secţia de votare din Brent, 16 noiembrie 2014.
Copii cu părinţi la secţia de votare din Brent, 16 noiembrie 2014. (Robert Willy Toperter)

UPDATE ora 22.14 - Spiritele se încing la Brent, secţia de votare închisă cu două ore mai devreme. Românii înghesuiţi pe holul secţiei de votare trag de uşi pentru a intra în sala de sport, unde au mai mult spaţiu să respire.

UPDATE: Secţia de votare din Brent s-a închis cu două ore mai devreme, informează corespondentul Epoch Times din Londra. Cu toate acestea atmosfera este una de bucurie, românii fiind fericiţi după ce au fost anunţaţi că, potrivit exit poll-urilor, Iohannis îl învinge pe Ponta.

Cei care erau în secţia de votare înainte să se închidă uşile vor sta în continuare la coadă să pună ştampila pe buletinul de vot în timp ce cei rămaşi în afara uşilor scandează "jos Ponta" şi se bucură pentru Iohannis, cotat cu 50,9% în exit poll-ul IRES.

***

UPDATE: Secţia de votare se va închide cu două ore mai devreme, a declarat Andrew Donald, director strategic la Brent, informează corespondentul Epoch Times din Londra.

Poliţia locală evită să-şi asume răspunderea pentru ce va urma, au declarat surse de la faţa locului.

Lângă secţie au ajuns trei dube de mascaţi. Voluntarii din interiorul secţiei de votare nu sunt lăsaţi să iasă afară.

***

Cea mai aglomerată secţie de votare din Londra, Brent Civic Center, s-ar putea închide la ora 19, cu două ore înainte de finele programului de vot, informează corespondentul Epoch Times, Robert Willy Toperter, citând surse din poliţia locală.

Mii de oameni aşteaptă în afara secţiei, unde atmosfera este deja aproape explozivă, aşteptând să le vină rândul pentru a intra în cabinele de votare.

Ştire în curs de actualizare