Uniunea Salvaţi România anunţă o alianţă cu Partidul Oamenilor Liberi din Târgu Mureş

Uniunea Salvaţi România şi-a dat mâna, pentru alegeri, cu Partidul Oamenilor Liberi din Târgu Mureş, formaţiune ai cărei reprezentanţi vor candida pe listele USR-ului.
Vlad Alexandrescu,  Nicuşor Dan şi Dan Maşca
Vlad Alexandrescu,  Nicuşor Dan şi Dan Maşca (Epoch Times România)

Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, o alianţă electorală cu Partidul Oamenilor Liberi din Târgu Mureş.

"În urmă cu 3 luni am anunţat o colaborare între USR şi Partidul pentru Iaşi. Această colaborare prespune că pe listele USR, în judeţul Iaşi vor candidat colegii noştri de la Partidul pentru Iaşi, astăzi suntem fericiţi să va anunţăm că avem o înţelegere similară cu un partid similar local născut în ultimul an, Partidul Oamenilor Liberi din Târgu Mureş reprezentat de preşedintele Dan Maşca.", a declarat Nicuşor Dan.

La rândul său, Dan Maşca a declarat că simbolistica alianţei cu USR e una specială, având ca punct de pornire dorinţa de liberalizare a scenei politice.

"Credem că a fost o decizie bună, pentru că peste vară, Partidul Oamenilor Liberi a propus ca program electoral, din punctul nostru de vedere cel mai reformator din România şi este singura mişcare politică care, pornită de la firul ierbii are aleşi 3 consilieri locali. La nivel de Mureş am reuşit într-o perioadă scurtă de timp să fim înaintea ALDE, PMP şi alte mişcări puiuţi ale mişcărilor monopoliste iar simbolistica alianţei cu USR e una specială pentru că sunt unul dintre puţinii antreprenori din România care de trei ani de zile a militat pentru o schimbare a legislaţiei electorale şi nu a reuşit să obţină ce şi-a dorit, iar prin alianţa cu USR-ul are punct comun liberalizarea pieţei electorale şi punctul comun cu ceea ce a propus Cioloş, adică un guvern mic ca număr de ministere şi agenţii.

Prin creativitatea noastră, toată notorietatea câştigată în comunitate, credem că vom aduce acele voturi care în acest moment nu cred că erau luate de USR.", a declarat Maşca.

Antreprenor de succes în domeniul IT, liderul POL Târgu Mureş a mai adăugat că "nu corporaţiile străine au distrus IMM-iştii români, ci main stream-ul politic PSD-PNL-UDMR care timp de 25 de ani ne-a făcut să nu avem piaţă acasă, să nu avem clienţi acasă pentru proiectele noastre."

"În momentul ăsta putem în sfârşit să spunem că oameni care au construit la viaţa lor ceva pot să reprezinte comunităţile, să facă legi mai bune pentru că noi, IMM-iştii care am supravieţuit şi n-am plecat să putem concura loial cu orice fel de corporaţie!", a precizat Maşca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne