Trei tancuri şi mai multe TAB-uri ruse au trecut graniţa dinspre Rusia în Ucraina: armata ucraineană răspunde [video]

(JACK GUEZ / AFP / Getty Images)

Ministrul de Interne al Ucrainei, Arsene Avakov, a anunţat joi că trei tancuri ruseşti au trecut graniţa spre Ucraina în regiunea Lugansk, provocând un răspuns din partea armatei ucrainene, conform ZeroHedge.

”Noaptea trecută, trei tancuri T-72 au trecut graniţa în statul ucrainean din partea rusă. Un tanc este în oraşul Snezhnoye. Celelalte tancuri au ieşit din oraş”, a declarat Avakov.

Forţele guvernamentale ucrainene au interceptat tancurile ruse în mijlocul zilei de joi, în apropierea graniţei cu Rusia, demarând o confruntare armată.

”Tancurile au fost interceptate de soldaţii ucraineni în vecinătatea oraşului Snezhnoye. Se desfăşoară o bătălie”, a adăugat Avakov.

Odată cu tancurile ruse, mai multe autovehicule blindate cu paramilitari ruşi au trecut graniţa dinspre Rusia, conform ZeroHedge.

În ciuda declaraţiilor de la Moscova cu privire la închiderea graniţelor cu Ucraina, Rusia nu a oprit paramilitarii să treacă granita, a anunţat Kievul.

Mai multe materiale video cu tancurile ruse au fost încărcate pe internet.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe