Traian Băsescu: Voiculescu şi-a pus angajaţii să transfere banii Securităţii în trustul său

Băsescu versus Voiculescu
Băsescu versus Voiculescu (Epoch Times)

Sâcâit joi seară cu întrebări incomode de o jurnalistă de la Antena 3, fostul preşedinte Traian Băsescu i-a evidenţiat acesteia că face parte dintr-un trust cu oameni de proastă calitate, un trust care a luat bani de la "firma Securităţii" Crescent.

"Nu aţi transferat bani din Crescent, banii Securităţii, în trustul lui Voiculescu? Îmi permiteţi să vă spun că minţiţi? De ce? Pentru ca minţiţi. (...) Voiculescu să-şi ia toţi salariaţii de care şi-a bătut joc punându-i să transfere banii Securităţii din Crescent în compania proprietatea dânsului, utilizând persoane ca doamna Firea, administratori adică, şi dacă dânsul are curaj să meargă în faţa unui procuror sau judecător să explice pentru că eu aş putea să va explic mult mai mult acum", i-a replicat Traian Băsescu unei jurnaliste de la Antena 3 care începuse să îl întrebe de cazul "Nana".

"S-au luat banii Securităţii şi s-au dus în banii familiei Voiculescu. Crescent nu a fost a Securităţii cumva? Dar de ce vă enervaţi? Eu nu v-am jignit, fiţi calmă. Ştiu, trăiţi într-un trust cu oameni de proastă calitate, dar e problema dumneavoastră", i-a mai precizat Traian Băsescu reporterei înainte de a se urca în maşină.

"Dar de ce vă luaţi de noi? Toţi din familia dvs au probleme penale domnule preşedinte", a fost replica acesteia.

Cu o zi în urmă, Traian Băsescu publica un contract de împrumut între Crescent şi o firmă parte a trustului "turnătorului Felix", administrată de doamna Firea.

"Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul", a precizat atunci fostul preşedinte, făcând referire la sumele de 400.000 euro şi un milion opt sute de mii de dolari luate de firma lui Dan Voiculescu de la Crescent.

Aflat în închisoare pentru privatizarea frauduloasă a ICA, Dan Voiculescu, fondatorul Antenei 3, îl acuză pe Traian Băsescu de "declaraţii mincinoase" privind relaţii ilegale între Grivco şi Crescent, motiv pentru care a luat decizia predării acestui caz avocaţilor, pentru a porni o acţiune în justiţie împotriva rivalului său politic.

Pentru a viziona documentele publicate de Traian Băsescu intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne