Traian Băsescu: „Doctor Ponta a guvernat prin minciună şi a împins ţara pe marginea prăpastiei”

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marţi dimineaţă, numit "Spaimele lui Ponta”, fostul preşedinte scrie că “Doctor Ponta” are temeri că guvernul Cioloş „îi va distruge realizările măreţe ale mandatului şi din păcate sunt destui care îi ţin isonul” .

„În realitate, Doctor Ponta a guvernat prin minciună şi populism şi a împins ţara pe marginea prăpastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice la fel ca şi aliatul său Tăriceanu în 2007-2008.

Speranţa mea este că Dacian Cioloş nu a mers atât de departe cu concesiile făcute PSD încât să persevereze în politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi omule şi te odihneşte.

Pentru România este o binecuvintare că nu mai eşti la butoanele bugetului pe care să apeşi iresponsabil, ca un bebeluş care încă nu merge în picioare dar care apasă vesel pe tastele telefonului mobil”, scrie Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne