Timişorenii protestează împotriva "Parlamentului murdar": "Nu mai tolerăm nesimţirea voastră!"

Timişorenii vor ieşi în stradă joi, ora 18.00, pentru a manifesta împotriva "unui Parlament murdar". La aceeaşi oră este anunţat protest şi în Bucureşti.
Protest de amploare în Bucureşti în urma tragediei de la Colectiv
Protest de amploare în Bucureşti în urma tragediei de la Colectiv (Epoch Times România)

Ultimele isprăvi ale aleşilor ţării care au votat dezincriminarea conflictului de interese pentru parlamentari, pensii speciale pentru primari, consilieri etc., care au votat împotriva ridicării imunităţii lui Titus Corlăţean acuzat de sabotarea alegerilor în Diaspora etc. etc., îi scot în stradă şi pe timişoreni. Potrivit akuatl24.ro, protestatarii se strâng joi, 23 iunie, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la ora 18.00.

„Nu mai tolerăm nesimţirea voastră! În noiembrie veţi rămâne acasă! Joi, la ora 6, ne strângem la o plimbare în Piaţa Victoriei. Scopul:

1) Ne arătăm solidari împotriva unui Parlament murdar, care votează legi profund corupte şi îşi protejează membrii penali.

2) Stabilim împreună un plan prin care să conştientizăm cetăţenii că în toamnă mulţi dintre actualii membri ai Parlamentului nu mai trebuie votaţi. Ţine de noi să luăm atitudine faţă de acţiunile Parlamentului şi să cerem odată pentru totdeauna reforma partidelor parlamentare. Vrem oameni cinstiţi şi dornici de schimbare, nu corupţi care îşi protejează interesele murdare”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iniţiatorii acţiunii care va avea loc în Piaţa Victoriei din Timişoara au arătat şi motivele care îi scot în stradă:

„Actualul parlament ne umileşte zilnic, iar în ultima perioadă apasă pe acceleraţie:

– Votează dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care şi-au angajat rudele;

– Votează legea pensiilor speciale pentru aleşii locali;

– Îşi protejează membrii cercetaţi penal. Ultimul caz: Corlăţeanu;

– Acceptă ca aleşii condamnaţi cu suspendare să nu îşi piardă mandatul;

– Etc. etc.”, este mesajul transmis de timişoreni, conform sursei citate

Reamintim că şi în Capitală este anunţat un protest joi, începând tot cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici