Un bărbat mascat ameninţă că se aruncă de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental

Protest extrem în centrul Capitalei. Un bărbat mascat ameninţă că se aruncă de la etajul 16 al hotelului Intercontinental.
Protest Extrem
Protest Extrem (Florin Chirila/Epoch Times)

UPDATE. Echipa de negociatori din cadrul Poliţiei Capitalei a reuşit să îl convingă pe bărbat să renunţe la forma sa de protest extremă, a anunţat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

* * *

UPDATE. Un reprezentant al pompierilor a declarat că echipele de salvare nu pot intra în camera de hotel în care este baricadat bărbatul pentru că riscă să-l determine să facă un gest necugetat.

"Protestează şi reclamă probleme de natură finaciară. Acţionează o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă să renunţe la această formă de protest. Camera de hotel este încuiată şi există riscul ca, intrând în interior, să aibă o reacţie care să ducă la un eveniment negativ. Sunt aproximativ trei ore de când este acolo.

Perna pneumatică nu poate fi amplasată în primul rând pentru că este vorba de o înălţime foarte mare şi caracteristicile terenului din apropierea hotelului nu permit amplasare pernei. Bărbatul se află în interiorul balconului. Negiociatorii iau toate măsurile de precauţie pentru a-l ţine în siguranţă în spaţiul respectiv", a precizat reprezentantul pompierilor.

* * *

UPDATE: Bărbatul e în continuare în balcon iar presa nu a primit acces la el. Omul s-a plans, la portavoce, ca "trăim în România dar avem legi ca în Siria."

* * *

Baricadat într-o cameră din Hotelul Intercontinental din Capitală, aflată la etajul 16, un bărbat mascat ameninţă că se aruncă de la balconul clădirii. Autorităţile au ajuns la faţa locului şi încearcă să îl convingă să renunţe la gestul său extrem.

Potrivit b1.ro, bărbatul - cazat la Hotelul Intercontinental încă de acum câteva zile - poartă o cagulă neagră pe faţă şi a afişat la balconul clădirii un banner cu mesaje prin care cere stoparea abuzurilor.

"STOP ABUZ! Trebuie să cobor din România ca să trag un semnal de alarmă? România susţine şi încurajează Instituţii Financiare Nebancare. Exemplu: Easy Credit. România Ţara Cămătarilor Legali. Implică-te, Opreşte Abuzul", scrie pe bannerul omului.

Bărbatul care cere să vorbească cu reprezentanţii presei - singurul lucru care l-ar putea face să nu se arunce de la balcon - strigă lucruri precum "Corupţia din România - un semnal de alarmă" şi "Nimeni nu face nimic pentru români".

În acest moment, întreg perimetrul este închis şi nimeni nu mai are voie să intre în hotel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne