Tensiune mare în PSD. Oprişan: Ponta să se întoarcă de urgenţă. Bărbaţii de stat conduc ţara din căruţ, din cârje

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

La scurt timp după ce coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut premierului Victor Ponta să facă un efort, chiar dureros, şi să se întoarcă în ţară pentru că în partid există "o stare de dezorientare", un alt lider cu greutate, Marian Oprişan, îi cere acelaşi lucru.

Oprişan i-a transmis joi seară liderului PSD, în cadrul unei intervenţii telefonice la Realitatea TV, că "trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă" pentru că "lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare".

"Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine (...) Nimănui nu-i doresc o operaţie la genunchi, (...) dar faptul că nu s-a întors nu pot să înţeleg.

Bărbaţii de stat care conduc România trebuie să o facă din căruţ, din cârje, aşa cum au făcut-o toţi bărbaţii de stat ai acestei lumi. Eu susţin ca Victor Ponta să se întoarcă în România cât mai urgent şi împreună să decidem care este drumul de urmat", a declarat Marian Oprişan.

Şeful PSD Vrancea susţine că, în acest moment PSD trebuie să aibă o analiză cât se poate de clară şi să stabilească în ce condiţii mai rămâne la guvernare.

Recomandăm şi PSD se clatină. Dragnea îi cere lui Ponta "să facă un efort, chiar dureros" şi să se întoarcă în ţară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne