Tenismenii nevaccinaţi nu vor putea evolua la turneele din Franţa (ATP)

"Jucătorii nevaccinaţi nu vor putea participa la turnee în Franţa. Aceştia vor trebui să fie complet vaccinaţi pentru a putea concura sau să beneficieze de un certificat medical care îi scuteşte de vaccinare din motive medicale", se arată într-un comunicat al organizaţiei care gestionează circuitul profesionist masculin de tenis.
(Getty Images)

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti a transmis un comunicat tuturor jucătorilor, în care li se aduce la cunoştinţă aplicarea legii care interzice sportivilor nevaccinaţi să participe la orice manifestare sportivă în Franţa, potrivit L'Equipe.

Astfel, potrivit ATP, începând cu turneul Challenger de la Quimper (24 - 30 ianuarie 2022), pentru a putea concura "jucătorii vor trebui să fie complet vaccinaţi sau să beneficieze de un certificat medical care îi scuteşte de vaccinare din motive medicale".

Deocamdată ATP nu a putut preciza dacă jucătorii care s-au recuperat recent de Covid-19 vor avea voie să concureze dacă nu au primit cel puţin o doză a unui vaccin cu două doze, de aceea organizaţia a decis să solicite clarificări din partea Federaţiei franceze de tenis şi de la guvernul francez în acest sens, urmând să ofere o actualizare pe măsură ce noile informaţii devin disponibile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport