Marian Copilu a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al Universităţii Craiova

'În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanţe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de preşedinte, Marian Copilu a câştigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League şi o dată în Conference League', a anunţat clubul pe pagina oficială de Facebook.
Noul preşedinte executiv al clubului  Universitatea Craiova, Marian Copilu.
Noul preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova, Marian Copilu. (Universitatea Craiova/facebook)

Marian Copilu a preluat începând de marţi funcţia de preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova, potrivit anunţului făcut de gruparea din Bănie pe pagina sa de Facebook.

''Începând de astăzi, Marian Copilu este noul preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanţe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de preşedinte, Marian Copilu a câştigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League şi o dată în Conference League. În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun preşedinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc.

Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!'', se arată în comunicatul mai sus citat.