Selecţionata Under-19 de futsal a României a învins cu 5-0 Republica Moldova, în meci amical

Tinerii tricolori au evoluat frumos în compania echipei similare a fraţilor de peste Prut, marţi, în Sala Polivalentă din Vaslui.
(Getty Images)

Naţională U19 de futsal a României a dispus de echipa similară a Republicii Moldova cu scorul de 5-0 (3-0), într-un meci test în vederea preliminariilor Campionatului European care vor debuta în luna martie a acestui an.

De la selecţionata pregătită de Robert Lupu s-au remarcat Narics Jurs (2 goluri), Jozsef Keresztely (2 goluri) şi Norbert Barbocz (1 gol).

Miercuri, de la ora 11.30, în aceeaşi locaţie, este programată o nouă partidă amicală între cele două selecţionate, intrarea fiind liberă.

Naţionala României face parte din Grupa 5 preliminară pentru Campionatul European, alături de Rusia, Slovacia şi Georgia, partidele acestei grupe urmând să fie disputate în ţara noastră. La turneul final, care va avea loc în Spania, în perioada 3-10 septembrie, se vor califica doar câştigătoarele grupelor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport