Tănase regretă că a acceptat funcţia de director al TVR

Stelian Tănase
Stelian Tănase (Epoch Times România)

Directorul general interimar al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a precizat pe blogul său personal, că nu a văzut nicăieri „o situaţie atât de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, că a televiziunii române”, adăugând că înclină să creadă tot mai mult că fratele său a avut dreptate când i-a spus în decembrie că a făcut cea mai mare prostie din viaţa sa acceptând să conducă TVR.

Stelian Tănase a fost numit la 20 decembrie 2013 în funcţia de director general interimar al Televiziunii Române, prin vot în Parlamentul României.

Tănase a anunţat, într-o postare intitulată "M-am întors la blog", că a revenit joi seară de la Paris, unde a participat la congresul URTI, o organizaţie internaţională care reuneşte televiziuni şi radiouri.

"Mi-am făcut o impresie despre ce se întâmplă în 2014 în televiziuni, mai ales în cele din Europa. S-a vorbit puţin despre content şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atât de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române. Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie. Voi da la timpul potrivit o conferinţă de presă pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte", a precizat acesta.

Stelian Tănase susţine că se gândeşte tot timpul la necazurile TVR :"(...) mă gândesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, îmi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus, în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat, ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stând liniştit acasă".