Ciobanul Ghiţă, "concediat" în urma apariţiilor cu politicienii

Ghiţă ciobanul
Ghiţă ciobanul (Captură Youtube)

Ciobanul Ghiţă, devenit peste noapte celebru ca protagonist într-o reclamă a unei reţele de telefonie mobilă, a pierdut toate contractele din cauza dorinţei politicienilor de a-şi face imagine, potrivit B1TV.

Ghiţă s-a fotografiat cu famillia premierului Victor Ponta, a apărut într-o fotografie cu Daniel Constantin şi în alta cu Nicolae Bănicioiu, ceea ce a făcut ca românii să fie neprietenoşi şi iritaţi de apariţiile ciobanului.

Numeroasele reacţii ale internauţilor ar fi determinat patronii să-l "concedieze" pe ciobanul care era prezent în reclamele la telefonia mobilă.

Fotografia în care apare premierul Victor Ponta, împreună cu familia sa şi cu ciobanul Ghiţă, a fost postată în 29 decembrie pe contul de Facebook al primului ministru, având următorul mesaj:

„În baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!", a afirmat Victor Ponta pe Facebook.

Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului, şi Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, au urmat exemplul premierului şi s-au fotografiat şi ei cu ciobanul Ghiţă.

Apariţiile ciobanului împreună cu politicienii au fost însă taxate de public. Compania de telefonie i-a anulat contractul lui Ghiţă, astfel încât l-au costat cam scump aceste imagini cu politicienii, chiar dacă el a încercat să liniştească spiritele scriind nemulţumiţilor un mesaj pe facebook:

„Dragi prieteni care v-aţi supărat pe mine, eu nu fac politică, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, d-apoi cu oamenii. Îmi pare rău că sunteţi necăjiţi pe mine, vă aştept pe toţi la Jina!", a transmis Ghiţă pe Facebook.

Numeroşi internauţi şi-au exprimat nemulţumirea anunţând pe reţele de socializare că doresc să renunţe la abonamentul la reţeaua de telefonie mobilă în cazul în care ciobanul Ghiţă se politizează.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne