Taiwanezii au fost surprinşi de o ploaie bizară, ca şi când s-a făcut brusc o gaură în cer [video]

Unii martori au comparat un fenomen meteorologic inedit cu o "cascadă" şi cu un "bombardament îngrozitor".
Ploaie
Ploaie (screenshot tramite video Youtube)

Luni, 10 iunie, oraşul taiwanez Chiayi a fost afectat de un fenomen meteorologic neobişnuit: o ploaie torenţială ca şi cum cerul s-ar fi deschis doar într-o zonă a oraşului, lăsând în afară restul străzilor.

Potrivit site-ului Taiwan News, fenomenul bizar a fost descris de unii martori ca o "cascadă" vărsată peste oraş, ca un "bombardament terifiant".

Alţi vecini din zonă au descris momentul în care a avut loc evenimentul ca şi când s-a făcut brusc o gaură în cer prin care a curs un torent de apă peste o anumită zonă a oraşului.

Potrivit publicaţiei RT, aceste ploi abundente sunt comune în timpul verii, ca urmare a unei circulaţii verticale puternice a aerului, dar, de obicei, în decurs de o jumătate de oră debitul se micşorează şi apoi dispar complet.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură