"Suntem o familie unită, care nu se lasă intimidată" - Clotilde Armand, după excluderea soţului său din USR

În seara zilei în care soţul său, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR ca urmare a acuzaţiilor lansate la adresa şefului de campanie al partidului Matei Păun, Clotilde Armand a postat un filmuleţ în care transmite un mesaj ferm: "Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate"
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Înainte de toate vreau să vă spun că suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum, a declarat sâmbătă seară vicepreşedintele USR Clotilde Armand, într-un video postat pe contul său de Facebook, în care apare alături de soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partidul lui Nicuşor Dan.

"Profit de prezenţa mea aici şi de timpul preţios pentru a mulţumi tuturor celor care şi-au exprimat simpatia faţă de mine. Aţi fost foarte mulţi şi foarte buni, câteva sute, nu am apucat să vă mulţumesc încă personal fiecăruia. Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit întotdeauna scopurile şi interesul USR, am sprijin cauza pentru care el a fost creat", a precizat, la rândul său, Sergiu Moroianu.

Potrivit vicepreşedintei USR, colegii săi din Biroului Naţional al partidului "s-au grăbit foarte tare" să-l excludă pe soţul său.

"Eu cred că este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare. Eram eu la Cluj, Sergiu n-a putut să discute pur şi simplu, avea lucruri mai importante de făcut pentru că viaţa noastră de familie rămâne o prioritate şi sper că o să avem ocazia de a discuta. Tu Sergiu eşti matematician, eşti obişnuit să rezolvi probleme, şi vom rezolva şi problema aceasta", a punctat Clotilde Armand.

"Aşa este, o problemă nu se rezolvă chiar întotdeauna, dar de obicei când te apuci de o problemă ai mari şanse dacă ştii cum să o iei să o rezolvi", a adăugat Sergiu Moroianu.

Excluderea lui Moroianu a fost decisă după ce acesta a lansat, pe Facebook, o serie de acuzaţii incendiare în principal la adresa lui Matei Păun, şeful de campanie al partidului şi la adresa unuia dintre vicepreşedinţii USR, Roxana Wring.

"E un moment trist. Prin decizia unanimă a Biroului Naţional de aseară, Sergiu Moroianu a fost exclus din USR. Biroul Naţional a sancţionat atacul lipsit de etică la adresa USR, care a rănit miile de oameni care au muncit pentru acest proiect", anunţă Nicuşor Dan pe pagina sa de socializare.

Sergiu Moroianu nu a participat la şedinţă, deşi a fost invitat pentru a-şi proba acuzaţiile.

Pentru mai multe detalii despre acest scandal intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne