Somnolenţă fără leac: Crin Antonescu a adormit în timpul discursului premierului Ponta

Crin Antonescu
Crin Antonescu (Epoch Times România)

Starea de somnolenţă pare a fi incurabilă în cazul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, celebru pentru faptul că întârzia deseori dimineaţa la şedinţele din Parlament sau nu venea deloc. Obosit după atâtea întâlniri electorale, Crin Antonescu a aţipit timp de câteva secunde vineri, la mitingul USL de la Iaşi, chiar în timpul discursului premierului Victor Ponta.

Momentul a fost unul nefericit pentru liderul PNL, întrucât se afla în prezidiu, pe un mic podium, în faţa a sute de persoane.

După ce a aţipit, somnul preşedintelui PNL a fost întrerupt după doar câteva secunde, de soneria unui telefon, relevă România TV.

Crin Antonescu s-a trezit un pic nedumerit, şi-a frecat un moment ochii cu degetele, s-a scărpinat în creştetul capului şi a luat o poziţie sobră, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Tot la mitingul de la Iaşi, un alt incident l-a deranjat însă pe premier şi mai tare.

Crin Antonescu, politician arhicunoscut pentru chiulul din Parlament, a întârziat la întâlnirea cu membrii USL şi a fost mustrat de Victor Ponta.

Aici nu sunteţi în Parlament, să întârziaţi tot timpul, domnule", i-a spus Ponta cu reproş viitorului candidat al USL la alegerile prezidenţiale.

Nu este pentru prima oară când premierul este nemulţumit de faptul că Antonescu întârzie atât de des.

Înaintea unei conferinţe de presă la care liderul PNL întârziase ca de obicei, premierul, a întrebat recent, mai în glumă, mai în serios, disimulându-şi nervozitatea: "Antonescu mai e în USL? Sau a plecat?"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne