Deputatul PSD Mircea Duşa, indignat de pliantele în care este catalogat ca fiind chiulangiu

Epoch Times România
27.02.2012

Liderul deputaţilor social-democraţi, Mircea Duşa, şi-a exprimat, luni, indignarea faţă de distribuirea în Miercurea Ciuc a unor pliante în care este catalogat ca fiind chiulangiu.

Parlamentarul harghitean a amintit că presa locală şi centrală a relatat pe tot parcursul săptămânii trecute că el este liderul politic cu cea mai bună prezenţă la lucrările Camerei Deputaţilor, motiv pentru care demersul unor persoane necunoscute i se pare inexplicabil.

"Mă întreb cine se ocupă de golănii? După ce o săptămână întreagă presa locală şi centrală a apreciat că deputatul Duşa are cea mai bună prezenţă dintre liderii politici, cu peste 500 de luări de cuvânt în plen, peste 200 în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi are cele mai multe iniţiative legislative devenite lege, vine cineva acum şi spune că-i chiulangiu. E inexplicabil", a declarat Mircea Duşa.

El a subliniat că încearcă să afle cine se află în spatele acestei acţiuni, pe care o consideră calomnioasă, pentru a-i acţiona în instanţă pe autori.

"Cei de la PDL spun că nu ei sunt, cei de la UNPR neagă că s-ar ocupa de aşa ceva, poate sunt cei de la UDMR sau de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), deranjaţi de faptul că Victor Ponta a spus, în prezenţa mea, că pe UDMR-işti nu-i ia la guvernare iar cu PPMT nu stă de vorbă. Mă întreb cine sunt golanii? Asta e o calomnie şi eu nu ştiu pe cine să acţionez în judecată", a spus liderul social-democraţilor din Camera Deputaţilor.

Mai multe pliante în care deputatul Mircea Duşa este numit "chiulangiu" au fost distribuite la sfârşitul săptămânii trecute în căsuţele poştale ale cetăţenilor din Miercurea Ciuc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor