Şi-a îmbrăţişat sora bolnavă! Ce s-a întâmplat după ... nu se aştepta nimeni!

Kyrie şi Brielle Jackson
Kyrie şi Brielle Jackson (YouTube)

Brielle şi Kyrie Jackson au venit pe lume mult mai devreme decât se aşteptau medicii! Aceste două gemene s-au născut prematur, cu 12 săptămâni mai devreme, corpurile lor nu erau încă bine dezvoltate, astfel că şansele lor de supravieţuire erau foarte mici.

Gemenele au fost puse în incubatoare diferite. Starea de sănătate a uneia dintre cele două surori a început să se îmbunătăţească. Brielle a început să câştige în greutate şi starea ei de sănătate a devenit treptat stabilă, în schimb, Kyrie, potrivit medicilor, nu avea nicio şansă de supravieţuire.

Dar, după o perioadă de timp, situaţia s-a schimbat dramatic! Brielle a început, de asemenea, să aibă probleme de sănătate, corpul său devenise palid. Fetiţa plângea mereu, astfel că asistenta Gayle Kasparian a decis să pună ambele surori, una lângă cealaltă!

Adevărul este că acest gest era împotriva legii, dar femeia încerca în toate felurile să calmeze fetele. Micuţa Brielle a îmbrăţişat-o pe sora sa bolnavă Kyrie, şi s-a întâmplat ceva extraordinar! Starea de sănătate a copilului s-a îmbunătăţit într-un mod incredibil. Toţi au spus că a fost un miracol!

Adevăratul miracol este puterea imensă a bunătăţii, a empatiei şi compasiunii, care constituie natura noastră fundamentală. Manifestând întotdeauna aceste nobile sentimente în relaţiile cu ceilalţi, ne vom schimba în bine atât vieţile cât şi lumea în care trăim!

Astăzi, gemenele au douăzeci ani şi sunt studente. Desigur, aşa cum se întâmplă cu gemenii, îşi petrec mult timp împreună.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.