Şeful PMP Probota, "bătut cu bestialitate" de către primarul PSD al comunei

Cadre medicale SMURD
Cadre medicale SMURD (Epoch Times România)

În după-amiaza zilei de vineri, preşedintele Organizaţiei PMP Probota, judeţul Iaşi, Vasile Pipirig, a fost agresat de către primarul comunei, PSD-istul Vasile Dădu, din cauza criticilor pe care le făcea la adresa deciziilor edilului, reiese dintr-un comunicat al formaţiunii lui Traian Băsescu.

Rănile provocate au necesitat intervenţia SMURD, preşedintele PMP Probota fiind transportat la Secţia Urgenţe a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi. Organizaţia Judeţeană a PMP Probota a depus o plângere penală la Secţia locală de Poliţie

"PMP condamnă cu fermitate astfel de practici, incompatibile cu o societate civilizată şi democrată. Este un fapt de o gravitate extremă pentru viaţă politică din România. Primarul PSD-ist se crede încă în comunism, când se făcea ordine cu pumnii, picioarele şi bocancii", se precizează în comunicatul citat.

Formaţiunea condusă de Eugen Tomac solicită conducerii PSD să-l demită pe Vasile Dădu din partid şi să-i retragă sprijinul politic, în caz contrar rezultând că aprobă un astfel de comportament.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.