Şefa PNL: Salutăm decizia, în interes naţional, a preşedintelui. Guvernul trebuie ferit de vulnerabilităţi

Liberalii sunt bucuroşi că preşedintele Klaus Iohannis a decis să respingă propunerea PSD pentru funcţia de premier.
Raluca Turcan(Presedinde PNL),
Raluca Turcan(Presedinde PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL salută decizia, în interes naţional, a preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a respinge propunerea PSD pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, a reacţionat marţi, pe contul său de Facebook, noua şefă a liberalilor Raluca Turcan.

"Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilităţi, mai ales într-un context internaţional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii", a comentat Raluca Turcan decizia preşedintelui.

De asemenea, şefa PNL susţine că Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia liderului PSD Liviu Dragnea.

"PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări", a adăugat Raluca Turcan.