Băsescu: Nu este momentul unui război politic inutil între Dragnea şi Iohannis

Nu este momentul unui război politic inutil între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis, a subliniat liderul PMP Traian Băsescu, la scurt timp după ce propunerea PSD pentru funcţia de premier a fost respinsă de preşedinte.
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Respingerea de către preşedintele Klaus Iohannis a propunerii pentru funcţia de prim ministru înaintate de PSD - Sevil Shhaideh - nu trebuie să declanşeze o bătălie a orgoliilor, a atras atenţia marţi, pe contul său de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Dragnea şi Preşedintele Iohannis au obligaţia să găsească imediat o soluţie. Fac precizarea că, în noua nominalizare, ca de altfel şi în noul guvern, nu au ce căuta oameni controlaţi de Serviciile Secrete.

Nu este momentul unui război politic inutil între Dragnea şi Iohannis. Trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Preşedintelui.

PS. Maestre Cristoiu, vă asigur că sunteţi în greşeală atunci când presupuneţi că m-au influenţat Serviciile. Nu am avut nicio discuţie cu niciun reprezentant al Serviciilor în ultimele luni", a scris Traian Băsescu.