Băsescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Shhaideh e marea problemă, ci soţul domniei sale

Dacă ar fi în locul preşedintelui Klaus Iohannis, Traian Băsescu l-ar chema "oficial şi urgent" la Cotroceni pe liderul PSD Liviu Dragnea şi i-ar solicita "ferm" o altă nominalizare pentru funcţia de premier "care să îndepărteze orice risc şi suspiciune".
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh în funcţia de prim-ministru al României de către PSD este marea problemă, ci soţul său, sirianul Akram Shhaideh, simpatizant deschis al organizaţiei teroriste Hezbollah şi al regimului Bashar al-Assad, a atras atenţia fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Dragnea tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problemă, ci soţul domniei sale. În locul Preşedintelui Iohannis te-aş chema oficial şi urgent la Cotroceni şi ţi-aş solicita ferm o altă nominalizare care să îndepărteze orice risc şi suspiciune, garantându-ţi că recunosc dreptul alianţei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la funcţia de Prim-ministru", a declarat Traian Băsescu.

Iar dacă Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politică a preşedintelui Klaus Iohannis (şi nu a SRI) este maximă, în opinia liderului PMP, care consideră că respingerea propunerii este obligatorie.

"Tu pricepi Dragnea? PS: Dacă Dragnea este sincer când susţine că vrea rapid instalarea guvernului, trebuie să colaboreze cu Preşedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizează amânarea măsurilor propuse de PSD", a adăugat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne