Se poate şi aşa! Un bărbat de etnie romă duce la poliţie portmoneul plin de bani găsit pe jos

Mare a fost uimirea unui cetăţean care, după ce şi-a pierdut portofelul plin de bani, s-a trezit că un om de omenie l-a adus la Poliţie cu bani cu tot în el. Mai mult, cel ce a găsit portofelul - un rom - nu a cerut vreo recompensă, ci doar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu.
(photos.com)

”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred", a fost reacţia unui bărbat din localitatea Livada, Arad, care a fost chemat de poliţişti să i se înapoieze portmoneul găsit pe stradă, relatează Mediafax.

Portofelul care conţinea 650 de euro şi 2.934 de lei, în total echivalentul aproape 1.250 de euro a fost găsit de un bărbat de etnie romă, care a dus imediat portofelul la Poliţia Locală Arad. Cel ce a găsit portofelul nu a vrut nimic pentru el.

"Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă. Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu", a declarat, corespondentului Mediafax şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Fericit că şi-a recuperat actele şi banii, proprietarul pormoneul le-a promis poliţiştilor locali că va dona o sumă de bani copiilor instituţionalizaţi, aşa cum a fost dorinţa celui care i-a găsit portofelul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne