Schi alpin: Leziune la nivelul cartilagiului genunchiului drept al lui Ivica Kostelic

Schiorul croat Ivica Kostelic a suferit o leziune la nivelul cartilagiului genunchiului drept în timpul super-combinatei câştigate la Rosa Hutor (Rusia), 12 febr 2012. (Clive Rose / Getty Images)
Epoch Times România
13.02.2012

Schiorul croat Ivica Kostelic a suferit o leziune la nivelul cartilagiului genunchiului drept în timpul super-combinatei câştigate la Rosa Hutor (Rusia), din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, a anunţat luni Federaţia croată de schi.

Un al doilea RMN efectuat în Croaţia duminică seară, a arătat o leziune la nivelul cartilagiului genunchiului drept, indică federaţia croată într-un comunicat.

Un prim RMN efectuat la Krasnaia Poliana, în apropiere de Soci (Rusia), nu detectase nicio accidentare serioasă.

Kostelic (32 ani) se află în drum spre Basel, unde va fi supus unor examene medicale mult mai aprofundate de către medicii care l-au operat deja la genunchiul drept de mai multe ori.

"În urma acestor examene, va fi luată o decizie în ce priveşte posibilitatea unei noi operaţii", a precizat federaţia croată. O astfel de posibilitate riscă să compromită sezonul pentru campionul croat.

Aflat în fruntea clasamentului general al Cupei Mondiale, Kostelic, care a urcat pe podiumul de la Rosa Hutor în lacrimi, suferă din 2003 de accidentări recurente la genunchiul drept.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor