Cristiano Ronaldo, convocat de Comisia antidoping din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo (screenshot via Facebook ESPN Fans)
Mioara Stoica
15.05.2024

Potrivit publicaţiei Haza, jucătorul de la Al Nassr, alături de alte vedete ale echipei, a fost supus unui test surpriză cu câteva ore înainte de meciul cu Al Hilal.

Arabia Saudită este în alertă după ce mai mulţi membri ai Comitetului antidoping au ajuns la sediul lui Al Nassr pentru a efectua un control surpriză asupra mai multor jucători, printre care şi Cristiano Ronaldo, înaintea meciului cu Al Hilal, care va decide vineri cele mai bune două echipe din campionat, Al Hilal având deja titlul în palmares.

Potrivit publicaţiei Haza, medicii s-au deplasat marţi după-amiază la complexul sportiv al Al Nassr şi l-au convocat pe portughez pentru o examinare. Aceleaşi surse consultate de ziar relatează că i-a fost luată o probă şi compatriotului şi coechipierului său, Otavio, inclusiv altor membri ai echipei.

Fanii lui Al Nassr au reacţionat cu furie la acest incident, cerând un test urgent şi pentru vedetele de la Al Hilal. Comisia antidoping a descoperit în ultimii ani mai mulţi jucători care luau steroizi, în special vedeta saudită Fahd Al-Mawlid, în prezent la Al-Shabab şi fost la Jeddah Football Club, care a fost suspendat.

Cristiano a marcat 31 de goluri pentru Al Nassr în acest sezon, dar forma sa impresionantă nu a fost suficientă pentru a-şi ajuta echipa să câştige titlul. Al Hilal, antrenată de Jorge Jesus, are titlul asigurat şi va juca vineri cu a doua clasată într-o partidă clasică fără miză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor