Simona Halep renunţă să colaboreze cu Carlos Martínez?

Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep/facebook)
Veronica Petrică
16.05.2024

După retragerea de miercuri, în primul tur al turneului WTA 125 de la Paris, din cauza durerii de la un genunchi, se pare că Simona Halep a renunţat să se pregătească cu antrenorul spaniol, Carlos Martinez.

Campioana noastră se confruntă cu situaţii care o ţin departe de terenul de tenis după revenirea în circuit în urma suspendării pentru dopaj care i-a atras o suspendare de 4 ani, redusă de TAS la 9 luni. Durerile simţite la turneul de la Miami, datorită accidentărilor, o chinuie şi acum, nereuşind să ducă prima partidă pînă la capăt la turneul Trophee Clarins de la Paris.

Potrivit iAM SPORT, Simona Halep s-a prezentat la Paris fără noul antrenor Carlos Martinez, după numai o lună de colaborare.

Potrivit informaţiilor Gsp.ro, neînţelegerile dintre cei doi ar fi avut loc încă din luna aprilie, când Simona Halep a fost nevoită să renunţe la două turnee, la Oeiras (Portugalia) şi Madrid (Spania), cei doi având opinii diferite în legătură cu programul şi ritmul antrenamentelor.

Datorită nerecuperării totale după accidentări, este incertă participarea Simonei la turneul din Maroc, la care urma să participe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor