Scandalul alocaţiilor copiilor români din Austria. Reacţie dură din partea lui Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Declaraţiile ministrului de Externe austriac, Sebastian Kurz, care a cerut ca românii care lucrează în Austria să primească alocaţii pentru copii la nivelul celor din ţara noastră, nu au fost deloc pe placul preşedintelui PRU, Bogdan Diaconu.

"Ministrul de Externe al Austriei a cerut ca românii care lucrează şi plătesc taxe în Austria să primească alocaţiile pentru copii la nivelul celor din România! Păi atunci şi firmelor austriece care taie păduri în România să li se aplice legile de la ele de acasă, din Austria, adică să nu aibă voie să se atingă de niciun copac din România sub ameninţarea pedepsei cu închisoarea!

Să taie copacii din Austria dacă le dă mâna... M-am săturat de fiţele unor "europeni" care vor doar să mulgă resursele României, dar ne tratează ca pe cetăţeni de mâna a doua. Austria, ia-ţi gheara de pe pădurile României!", a precizat Bogdan Diaconu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.