Scandal de proporţii la MAE. "Dacă îl prind pe ăla care se duce la presă, îl execut!"

Ministerul de Externe se află în centrul unui scandal uriaş declanşat de şeful secţiei consulare a Ambasadei României la Ankara.
Sigla Ministerului Afacerilor Externe
Sigla Ministerului Afacerilor Externe (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Diplomatul Cristian Alexandru Radu, şeful secţiei consulare a Ambasadei României din Ankara, susţine că a fost ameninţat atât de persoane din MAE, cât şi de ambasadorul român la Ankara. Ministrul Lazăr Comănescu şi premierul Dacian Cioloş sunt la curent cu această situaţie explozivă în diplomaţia românească, iar MAE a transmis că investighează cazul, relatează stiripesurse.ro.

Şeful secţiei consulare susţine că a fost ameninţat şi subiectul unor şicane. Mai mult, diplomatul susţine că a deranjat o reţea preocupată de şpagă de la Ambasada României la Ankara, ceea ce i-a adus alte probleme.

Publicaţia citată a intrat în posesia unei înregistrări făcute de Cristian Radu care îi are ca protagonişti pe şeful Corpului de Control, Silviu Barbu, şi pe directorul Departamentului Consular, Bogdan Stănescu.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne