Raluca Turcan: USL, alianţă cu ambiţii comunistoide, a venit la guvernare să îşi „facă dreptate”

Raluca Turcan Deputat PDL
Raluca Turcan Deputat PDL (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a scris vineri, pe blogul personal, că USL, o alianţă cu ambiţii comunistoide, face dreptate până la capăt, dar nu pentru popor, ci doar pentru sine şi pentru clientela sa de partid.

„Sfârşitul acestui an demonstrează adevăratul motiv pentru care USL a venit la guvernare: să apere interesele infractorilor, să sprijine interesele financiare ale baronilor USL, să impună în presa de stat şefi care să-i sprijine în viitoarele campanii electorale, să distrugă muzee pentru interese imobiliare sau ambiţii comunistoide. Au tăiat bani de la sănătate, educaţie şi cultură. Au dat bani la ministerul d-lui Dragnea şi la Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia Guvernului”, a afirmat aceasta.

Raluca Turcan este de părere că USL „ignoră neajunsurile din societatea românească”.

„Nu răspund problemelor din sănătate, educaţie, asistenţă socială. Împovărează cu fiecare zi sectorul privat, transformă Parlamentul în scut pentru infractori. Tot ce îi interesează este câştigarea alegerilor europarlamentare, prezidenţiale, răfuielile interne şi să mulţumească baronii locali. Au împărţit ţara în privilegiaţi şi oameni cinstiţi care plătesc taxe dar nu primesc nimic în schimb. Nu poţi să majorezi impozite, să impui noi taxe, iar cu banii strânşi să satisfacă doar bunul plac!”, a declarat vicepreşedintele PDL.

Aceasta a amintit de „marţea neagră” care a stârnit vaste controverse şi a criticat, de asemenea, şi bugetul adoptat de USL care nu este favorabil dezvoltării ţării.

„USL a votat dictatorial un buget făcut pentru corupţie şi pentru baronii locali. Niciun ales corect nu poate considera bugetul de anul viitor favorabil dezvoltării. În plus, odată cu marţea neagră, Victor Ponta a dat undă verde furtului şi corupţiei politicienilor prin modificările la Codul Penal. A lăsat primarii şi miniştrii să încheie contracte cu propriile firme, să golească buzunarele cetăţenilor, a sacrificat Statul de Drept pentru a salva câţiva apropiaţi de USL de la puşcărie”, a adăugat aceasta.

Raluca Turcan concluzionează că „toate aceste acţiuni ne demonstrează un lucru clar: USL nu are nici măcar un singur proiect încheiat, nu are o viziune pentru România, nu poate să furnizeze ceea ce a promis: locuri de muncă şi investiţii”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne