Putin ratează o întâlnire din Kazakhstan. Internetul fierbe cu zvonuri că ar fi mort - UPDATE

Preşedintele rus Vladimir Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin (Sean Gallup / Getty Images)

UPDATE

Motivul dispariţiei liderului de la Kremlin din faţa camerelor de filmat ar fi că urmează să devină tată, potrivit ediţiei online a publicaţiei elveţiene Tribune de Geneve.

Se pare că Vladimir Putin urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant'Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, Elveţia, potrivit www.tdg.ch.

******************************

Kremlinul a respins joi zvonurile că preşedintele Vladimir Putin a fost bolnav după ce acesta şi-a anulat o întâlnire importantă pe care o avea în Kazakhstan. Zvonurile care circulă pe Internetul rus susţin că, de fapt, liderul rus în vârstă de 62 de ani a murit subit.

Când purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a fost întrebat de Reuters dacă preşedintele, care nu a fost văzut la TV în direct de pe 5 martie, este sănătos, acesta a răspuns afirmativ.

"El are întâlniri tot timpul", a declarat Peskov prin telefon. "Are întâlniri azi, mâine. Nu ştiu pe care dintre ele le vom face publice".

Situl Debkafile, a publicat un articol conform căruia ştirea că Putin ar fi murit ar fi apărut pentru 20 de minute de dimineaţă, pe situl lui Medvedev, de unde a dispărut brusc.

Pentru a adânci misterul, situl Kremlinului, care a postat o ştire despre o întâlnire pe care Putin ar fi avut-o pe 10 martie cu un guvern provincial, s-a dovedit un fals, ştirea apărând cu o fotografie mai veche a lui Vladimir Putin.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe