Puteri supranaturale. Slavisa Pajkic, sârbul care stăpâneşte energia electrică [video]

Slavisa Pajkic
Slavisa Pajkic (www.uneed2know.eu)

Un bărbat sârb pe nume Slavisa Pajkic are o serie de abilităţi bazate pe electricitate şi pretinde că este capabil să acţioneze ca un izolator, conductor, acumulator şi sursă de încălzire.

Pajkic pare să fie impermeabil la şocurile electrice şi deţine deja un Guinness World Record pentru după ce a permis ca 20.000 de volţi să treacă prin el fără să păţească niciun rău fizic. Bărbatul susţine că nu a simţit nimic. De asemenea, el a afişat şi alte abilităţi electrice cum ar fi aprinderea de becuri cu mâinile, a gătit un cârnat pe o furculiţă folosind căldura electrică din trupul său, a încălzit o ceaşcă de apă la 97 de grade Celsius în mai puţin de 2 minute. Printre faptele sale de vitejie se înscrie faptul că a dat foc unui tampon îmbibat în combustibil, folosind nimic altceva decât o descărcare electrică din capul său.

Bărbatul susţine că a aflat prima oră despre puterile sale când avea 17 ani. Era cu un prieten de-al său şi s-au sprijinit de un gard care s-a întâmplat să fie electric. Prietenul său a fost secerat de durere, Pajkic n-a simţit nimic.

Sârbul susţine că următorul său obiectiv este de a încerca să lase un milion de volţi să treacă prin trupul său, deşi în ultimii ani mulţi sceptici i-au contestat abilităţile.

Pajkic nu este singurul care pretinde că are abilităţi electrice. Un alt caz curios este cel al lui Ma Xiangang, din China. Xiangang are capacitatea remarcabilă de a atinge obiecte de înaltă tensiune şi de a absorbi sute de volţi, fără a simţi însă nicio durere. Din contră, el chiar susţine că astfel de şocuri îl înviorează.

Xiangang pretinde ca şi-a descoperit puterile într-o zi când televizorul său nu mergea şi s-a dus să-l repare. A pus mâna accidental pe un fir deschis dar a descoperit că nu a avut niciun efect asupra lui. El a continuat să atingă alte fire şi a obţinut acelaşi rezultat de fiecare dată. Testele efectuate pe Xiangang au dezvăluit că din cauza unei fiziologii şi chimii unice a organismului său, el are o rezistenţa electrică de 7 ori mai mare ca a unui om normal.