PSD îi cere demisia lui Cătălin Predoiu pe motiv că şi-ar fi finanţat campania electorală "din bani murdari"

Cătălin  Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

UPDATE: Acuzat de PSD că s-a folosit de bani murdari în campania electorală, Predoiu îi lansează o "provocare bărbătească" premierului Ponta:

"Am luat la cunoştinţă insinuările calomnioase şi solicitarea obraznică a PSD – Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Nu am săvârşit vreodată vreo faptă de corupţie şi nici nu am avut cunoştinţă de vreuna. Îl chem şi eu pe Victor Ponta la o provocare bărbătească, pentru că nu a răspuns niciodată pentru campaniile sale mizerabile (găini moarte şi atacuri mincinoase). Să nu mai procedăm ca în cazurile Şova şi Vosganian! Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat SUSPECT, subliniez, SUSPECT, într-un dosar de corupţie, plec pe loc din viaţa publică, chiar înainte de decizia unei instanţe. Dacă nu, să îţi asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii şi de mizerii, şi să pleci tu din viaţa publică printr-un gest de onoare!", scrie Cătălin Predoiu pe contul său de Facebook, în replică la acuzaţiile PSD.

***

PSD îi cere lui Cătălin Predoiu să îşi asume "folosirea de bani murdari pentru a accede la o demnitate publică" şi să îşi dea demisia din toate funcţiile politice pe are le deţine.

"Cătălin Predoiu trebuie să demisioneze din toate funcţiile politice pe care le deţine, având în vedere că procurorii au scos la iveală indicii potrivit cărora, în anul 2008, campania sa electorală a fost finanţată din bani murdari.(...) Domnul Cătălin Predoiu trebuie să îşi asume public folosirea de bani murdari în încercarea sa de a accede într-o demnitate publică şi să răspundă în faţa legii." cere PSD, potrivit unui comunicat de presă remis Epoch Times.

Comunicatul PSD vine la scurtă vreme după ce George Scutaru, fost consilier prezidenţial şi fost preşedinte PNL Buzău, a fost pus sub urmărire penală de DNA, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani. Conform procurorilor DNA, Scutaru ar fi primit numerar 170.000 de euro parte dintr-o mită de 1.000.000. de euro, sumă pe care Scutaru ar fi disimulat-o prin prin încheierea de contracte de publicitate, fiind folosită în campania electorală din anul 2008."

Ori, reaminteşte PSD, unul dintre candidaţii PNL la Buzău, în 2008, a fost Cătălin Predoiu, actual prim-vicepreşedinte al PNL.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne