Proaspăt eliberat din închisoare, un recidivist a devastat o cantină pentru orfani şi oameni ai străzii

(photos.com)

Un bărbat de 59 de ani, eliberat zilele trecute din închisoare în virtutea noii legi a recursului compensatoriu, a distrus cantina unui adăpost pentru copii orfani şi oameni ai străzii. Culmea este că bărbatul fusese închis anul trecut tot pentru distrugere, iar în urmă cu 17 ani a fot încarcerat pentru comiterea unei crime, relatează publicaţia Ştiri de Buzău.

În luna noiembrie 2016, Ion Pecioacă din Buzău a devastat complet centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost al primăriei din localitate. Pentru fapta sa, judecătorii l-au condamnat la trei ani de închisoare, însă Pecioacă a scăpat de puşcărie graţie noii legi a recursului compensatoriu.

Proaspăt liberat, răufăcătorul a simţit nevoia să se răzbune pe centrul bisericesc Sfântul Sava, de unde fusese dat afară în urmă cu câţiva ani, pentru comportament violent.

Recidivistul a pus mâna pe un bolovan şi a spart toate gemurile cantinei bisericeşti, unde zilnic mănâncă zeci de copii şi sărmani. Ulterior a vrut să incendieze toată clădirea, dând foc la perdele. De frica delicventului, preoţii nici n-au mai îndrăznit să depună plângere la poliţie, infractorul fiind totuşi internat pentru câteva zile la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne