Preşedintele PC linşat de Antena 3

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii (Epoch Times România)

UPDATE: Luni, în jurul orei 16:00, Iacob Gheorghe a trimis un comunicat precizând că ”nu are nicio legătură cu scrisoarea” transmisă de Antena 3 şi de ziarul Ring.

”Vreau să declar foarte ferm că NU am nicio legatură cu scrisoarea care mi-a fost atribuită şi care mi-ar purta semnătura. Sunt profund indignat că numele meu a fost folosit în această manipulare, pentru că numai aşa pot califica acest demers”, a notat Gheorghe.

În cadrul comunicatului, membrul PC a sugerat că publicarea scrisorii ”este un joc politic de culise murdar şi care se pretează la astfel de falsuri grosolane”.

***

Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, este linşat în direct de colegul său Iacob Gheorghe printr-o scrisoare deschisă publicată de către Antena3, canalul fostului preşedinte al PC Dan Voiculescu, relatează B1Tv.

Iocob Gheorghe îl acuză pe preşedintele PC de oportunism şi ignoranţă precizând că a transformat formaţiunea într-una ”umilă şi tăcută” în timp ce şi-a urmărit ”exclusiv interesele personale”, ignorând ”nemulţumirile” colegilor de partid.

Mai mult, Constantin este acuzat în cuvinte deosebit de dure că a trimis la închisoare ''12 oameni nevinovaţi ascunzând adevărul confirmat de rapoartele publice ale Curţii de Conturi din 2003 şi 2004, care demonstrează că în dosarul ICA nu există niciun prejudiciu pentru Ministerul Agriculturii''.

Dar linşajul declanşat de Antena3 împotriva preşedintelui PC pare să aibă un scop ulterior. Scandalul din interiorul PC a fost difuzat intens în jurnalele postului, accentuându-se acuzaţiile lansate la adresa lui Daniel Constantin.

Atât mesajul trimis de Atena3 prin sublinierea acuzaţiilor la adresa lui Constantin cât şi cererea lui Gheorghe din finalul scrisorii sale publice, ”să vă daţi demisia”, pot fi considerate indicii concludente privind obiectivul din spatele linşajului mediatic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne