Predoiu: Ponta-Tăriceanu, un ”tandem al recesiunii şi corupţiei”

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a susţinut, miercuri, că premierul Victor Ponta şi preşedintele senatului Călin Popescu Tăriceanu reprezintă un ”tandem al recesiunii şi al corupţiei”, relatează Mediafax.

Cătălin Predoiu a mai atras atenţia că Ponta, un premier care a dus ţara în recesiune, ar vrea să readucă la guvernare un premier care a administrat în mod deficitar mai multe fonduri publice.

De asemenea, liderul PDL a subliniat că Tăriceanu a participat la protejarea corupţiei din România, întârziind anchetele ministerului de Justiţie.

”Ceea ce observ este că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 6% aproximativ, a făcut praf banii de la BCR din privatizare, şi a încărcat schema administraţiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariaţi. Premierul Tăriceanu, astăzi preşedinte de Senat, a protejat corupţii din Parlamentul României tergiversând anchetele justiţiei şi cererile ANI. Deci, constatăm că avem un tandem Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii şi al corupţiei”, a afirmat Predoiu.

Precizările prim-vicepreşedintelui PDL survine după şedinţa coaliţiei de la guvernare de marţi, când premierul Victor Ponta l-a propus pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de prim ministru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne