Predoiu, despre numele noului partid - PNL: Nu ştiu ce mandat are Iohannis, dar pe al meu nu!

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a afirmat sâmbătă, pe contul său de Facebook, după anunţul făcut de Klaus Iohannis că noua formaţiune rezultată din fuziunea cu democrat-liberalii se va numi PNL, că nu ştie de la cine are mandat liderul PNL să facă acest anunţ, dar de la el nu are.

"Domnul Iohannis a anunţat că e mandatat să informeze Congresul PNL cum că noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi... PNL. Doresc să îl anunţ pe dl Johannis că nu ştiu ce mandat are, dar al meu nu", a precizat Predoiu.

Democrat-liberalul a mai menţionat că acest lucru trebuia negociat la momentul potrivit în Comisia bipartită de negociere PDL-PNL.

Fostul ministru al Justiţiei a susţinut că această manieră de a purta discuţiile este incorectă. "S-a stabilit că orice chestiune se va discuta şi negocia instituţional în comisie. Nu e corect să aflăm de la televizor lucruri care se doresc a ne fi impuse. Regret şi dezavuez această manieră care denotă lipsa de respect pentru parteneri. Cum spunea Vasile Blaga, 'nu vom oferi PDL pe tavă'", a mai scris Predoiu, în postarea sa pe Facebook.

"Sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL", a susţinut Iohannis

Noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis, a anunţat sâmbătă, în timpul lucrărilor Congresului PNL, că poate să confirme că "PDL a acceptat" ca noua formaţiune politică rezultată din fuziunea cu formaţiunea liberală să se numească PNL.

"Vreau să vă spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL", a susţinut Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne