Predoiu: Candidaţii PSD pentru Bucureşti, în frunte cu Firea, sunt candidaţi-marionetă ai unor infractori

Proaspăt intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu a început să pună tunurile pe adversarii săi politici.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Candidaţii pe care PSD i-a aruncat în lupta pentru primăriile Capitalei, în frunte cu Gabriela Firea, sunt de fapt candidaţi-marionetă ai unor infractori, acuză prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, şeful interimar al PNL Bucureşti.

„Sunt convins că doamna Gabriela Firea nu va accepta să-i fie condusă campania electorală de către doi condamnaţi penal definitiv pentru mistifcarea votului cetăţenilor. E o glumă amară, fireşte. Toţi candidaţii PSD pentru Bucureşti, în frunte cu doamna Gabriela Firea, sunt candidaţi-marionetă ai unor infractori, Preşedintele PSD şi şeful de campanie al doamnei Gabriela Firea, candidat la Primăria Generală a Capitalei. Ce părere aveţi, dragi bucureşteni?”, a declarat Cătălin Predoiu.

Noul candidat PNL la Primăria Capitalei se întreabă despre ce proiecte putem vorbi pentru Bucureşti şi cu cine să le facem, „când în cazul PSD suntem la "piciorul broaştei" în materie de democraţie”.

„PSD şi candidaţii săi ar trebui mai întâi să iasă din "zodia furtului voturilor", înainte de a minţi despre şcoli, familie, spitale şi integritatea administraţiei locale. Pe lângă toate acestea, refuzul lui Dragnea de a demisiona este o sfidare a justiţiei care l-a condamnat pentru gestionarea ilegală a campaniei electorale, campanie pe care Dragnea mai vrea să o organizeze încă o dată. De fapt, Dragnea are ultimul cuvânt în raport cu justiţia, prin refuzul de a demisiona”, a adăugat Cătălin Predoiu.