Ponta se dă victima "site-urilor securiste": Ăştia se plagiază unul pe altul

Victor Ponta a lansat o serie de comentarii acide la adresa unui jurnalist de la Adevărul, prezentându-se drept victimă a unor "ordine pe unitate".
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Ponta reia, pe pagina sa de Facebook, leit-motiv-ul jurnaliştilor care îl atacă în urma unor "ordine pe unitate", lansând un atac la adresa jurnalistului Sebastian Zachmann, care a scris într-un articol că "Victor Ponta îşi doreşte să preia funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor cu scopul de a debloca proiectele legislative de modificare a legislaţiei penale, care zac în acest moment în sertare."

Potrivit lui Zachmann, surse din PSD au povestit pentru "Adevărul" că mai mulţi parlamentari ai partidului pregătesc o nouă ofensivă împotriva legislaţiei penale. "Aşa cum ştiţi, Valeriu Zgonea a refuzat să pună pe ordinea de zi proiectele de lege care ciuntesc Codul Penal, Codul de Procedură Penală, legea incompatibilităţii şi altele. Cu Ponta ar fi mult mai uşor, pentru că el nu are nimic de pierdut", a spus un vicepreşedinte al PSD pentru "Adevărul", potrivit jurnalistului.

Nemulţumit de articolul publicat de jurnalist, Ponta l-a "numit" pe Zachmann sergent-major şi a acuzat că ştirea a fost scrisă la comandă.

"Un sergent major de la publicaţia "Adevărul" (adică de la "Scânteia" pe înţelesul tuturor) a primit şi el ordinul scris pe unitate despre cum trebuie să se exprime referitor la situaţia actuală de la Camera Deputaţilor!

Dl Sebastian Zachmann (ştiu că sună complicat dar ăştia acum la unitatea de presă nu mai dau nume de cod simple, pe înţelesul tuturor, ci complicaţii gen "Ene-Dogioiu" ca să impresioneze "bizonii) a îndeplinit ordinul şi a scris că ştie el că vine Ponta la Cameră ca să ..... Exact, să schimbe legile justiţiei !!! Stiu că aţi văzut exact aceleaşi cuvinte pe toate siteurile securiste, nu vă miraţi, ăştia se plagiează unul pe altul!", scrie Ponta care, reamintim, a fost acuzat că şi-a plagiat doctoratul.

Vreau să fiu fff clar pentru respectabilul domn Zachmann de la "Adevărul - Scânteia" - NU VREAU să schimb legile actuale / îmi plac foarte tare cel puţin din 3 motive :

1. În baza legilor actuale tocmai aţi fost percheziţionaţi cu mascaţii toată redacţia de la "Adevărul" / iar patronul dvs. a fost umflat şi dus cu duba la Slatina - totul pt un caz din 2006 am înţeles (an în care evident patronul actual nu avea nicio treabă cu ziarul)!!! Dar noi suntem un stat de drept în care "jurnaliştii" ca dvs. se bucură şi laudă mascaţii când vin în redacţii de presă.

2. În baza legilor actuale Dl Zachmann este complice la infracţiunea de evaziune fiscală deoarece lucrează şi este plătit de o firmă aflată în insolvenţă , care nu plăteşte taxele şi impozitele către stat! Deci el ia bani şi statul nu - infracţiune clară.

3. În baza legilor actuale faptul că îi public articolul dlui Zachmann pe pagina mea de Facebook reprezintă obţinerea unui "folos nepatrimonial necuvenit" / pe el îl citesc maxim 1000 de oameni iar la mine are cel puţin de 10 ori mai mulţi / deci încă o infracţiune clară!

Deci, tovarăşe sergent major Zachmann - vă rog să raportaţi mai departe la forurile superioare această "informare"! Vă Mulţumesc, Să trăiţi!!!", scrie Ponta pe Facebook.

Replica lui Zachmann

Replica jurnalistului de la Adevărul nu s-a lăsat aşteptată:

"Dl Victor Ponta a încercat să mă discrediteze cu ştaif, dar i-a ieşit, ca de obicei, o glumă de autobază. Dl Ponta trăieşte cu o certitudine bine antrenată pe spinarea altor jurnalişti: cine scrie împotriva sa, gata, a primit informaţii servite, evident, de la servicii.

Aşa am ajuns şi eu sergent major (deşi n-am făcut armata), aşa am primit chiar un nume de cod – Zachmann – care, ce coincidenţă!, e chiar numele din buletin.

Dl Ponta vorbeşte despre Justiţie, tocmai el, care a scăpat de urmărire penală folosindu-se de imunitatea parlamentară. Cât despre faptul că articolul meu a fost citit doar de 1.000 de oameni, dl Ponta a uitat un zero. Dar îl înţeleg, pentru că e obişnuit să lucreze numai cu sume ce înşiră 6 zerouri, exact cum s-a întâmplat şi în cazul Romeptrol (glumă de procuror).

Sincer, îmi doresc ca Victor Ponta să fie instalat la şefia Camerei Deputaţilor, pentru că aş vrea să văd din nou 50.000 de oameni în stradă, mai ales înainte de alegeri. A uitat cineva de Colectiv? Şi dacă tot veni vorba de Camera Deputaţilor, vă anunţ, pardon, raportez!, că PSD chiar acum violează legea pentru a-l instala pe Ponta." scrie Zachmann pe contul său de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne