Ponta, la cuţite cu Dragnea: Îl copiază pe modelul său politic, Băsescu!

Fost şef al Corpului de Control al lui Adrian Năstase, Victor Ponta a reacţionat dur când Dragnea "s-a luat" de El Însuşi (cum i se spunea lui Năstase).
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Nemulţumit că Liviu Dragnea l-a "jignit" pe cel ce l-a propulsat în politica mare - Adrian Năstase - Victor Ponta îl acuză pe liderul PSD că îl copiază pe modelul său politic, Traian Băsescu.

"Liviu Dragnea ( din păcate) (...) doar îl copiază pe modelul său politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD -ul anilor 2000 - şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman.

De altfel în atitudinea faţă de Ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că "nu se impune schimbarea şefei DNA" şi că susţine orice decizie a Ministrului pentru ca azi să spună exact invers) - am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Băsescu"!", scrie Ponta pe Facebook, după ce Dragnea a afirmat astăzi că Adrian Năstase "greşeşte profund" când spune că ar exista o coabitare cu preşedintele Klaus Iohannis, adăugând că nu se aştepta ca Năstase "să îl copieze pe Victor Ponta".

Victor Ponta mai adaugă că nu îşi doreşte niciuna dintre funcţiile lui Liviu Dragnea şi îl ironizează pe acesta în ceea ce priveşte intenţia de a deveni premier în locul lui Grindeanu.

"(a fost sincer că el nu vrea şef la Camera Deputaţilor nu i "ca să dea cu ciocănelul" - cum este sincer şi acum când spune că nu vrea să fie Prim Ministru în locul lui Grindeanu) - îmi doresc doar să copieze performanţa guvernamentală a lui Adrian Năstase şi nu a lui Traian Băsescu - modelul / ar fi bine pentru PSD şi pentru România.

PS - îmi propusesem să nu mai scriu nimic de Dl Dragnea (de dragul celor care au votat PSD)! Dar dacă văd că acum el vorbeşte despre Adrian Năstase şi despre mine ca să îşi acopere propriile frustrări şi neîmpliniri ....", concluzionează Ponta.

Reamintim că în ultima perioadă conflictul care mocnea între Ponta (marginalizat de actualul şef al PSD) şi Liviu Dragnea a devenit război deschis, cel puţin din partea fostului premier, acesta prezentându-şi, de altfel, demisia în alb din partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne