Ponta a cerut reluarea licitaţiei la autostrada Comarnic-Braşov

Premierul Victor Ponta a solicitat reluarea licitaţiei la autostrada Comarnic-Braşov şi găsirea unei soluţii în instanţă pentru această problemă.
Briefing de presă cu Victor Ponta (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
04.01.2013

Premierul Victor Ponta a solicitat reluarea licitaţiei la autostrada Comarnic-Braşov şi găsirea unei soluţii în instanţă pentru această problemă, după ce procedura a fost suspendată de către Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor.

Cel care se va ocupa de rezolvarea problemei va fi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

"Eu unul nu mai sunt dispus să înghit abuzurile şi şmecheriile de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Dumneavoastră v-aţi agitat, aţi scos la concesiune Comarnic-Braşov - că până îl facem, cu sens unic, dublu, triplu, dacă nu facem autostradă, tot o să ne blocăm pe Comarnic-Braşov -, CNSC a muncit tare pe 21 decembrie şi a suspendat procedura. Pentru când? Pentru Sfântul Aşteaptă!", a declarat Ponta, la şedinţa de Guvern de vineri.

O altă licitaţie suspendată a fost cea pentru dosarul electronic de sănătate şi mai sunt proceduri în acelaşi stadiu, a precizat Ponta.

"Eu ştiu cine şi de ce l-a pus acolo pe domnul preşedinte (al CNSC-n.r.), nu mă interesează apartenenţa lui politică, mă interesează că n-o să stau să nu fac Comarnic-Braşov că nu vrea domnul preşedinte! Vă rog să găsiţi soluţia juridică în aşa fel încât direct la instanţă, o să găsim resursa bugetară la Tribunalul Bucureşti, se pronunţă judecătorii şi dăm drumul la proiecte, pentru că altfel o să ne trezim peste patru ani că nu ne-a lăsat domnul de la CNSC pe care nu-l cunoaşte nimeni şi autostradă tot nu o să avem", a cerut Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor