PNL încearcă abrogarea, pe cale legală, a "ordonanţelor-elefant"

Liberalii cer adoptarea în procedură de urgenţă a unui proiect de lege prin care se abrogă ordonanţele de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.
Ana Ion
02.02.2017

alte articole

Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)
Ana Ion
02.02.2017

Liberalii au depus, joi, la Camera Deputaţilor un proiect de lege vizând abrogarea ordonanţelor care au scos sute de mii de români pe stradă.

"Partidul Naţional Liberal este determinat să utilizeze toate procedurile instituţionale de care dispune pentru blocarea demersului guvernamental de modificare a codurilor penale.

PNL depune astăzi la Camera Deputaţilor un proiect de lege de abrogare a ordonanţelor de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

Mai mult, PNL a solicitat procedură de urgenţă pentru adoptarea acestui proiect de lege", anunţă liberalii, într-un comunicat de presă postat pe site-ul partidului.

Reamintim că sute de mii de români au contestat în stradă cele două ordonanţe prin care PSD şi ALDE modifică cele două Coduri în favoarea corupţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor