PNL a depus moţiunea simplă intitulată "Guvernul Ponta e incapabil să scrie după dictare"

Victor Ponta vs Klaus Iohannis
Victor Ponta vs Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Puiu Haşotti, liderul grupului PNL din Senat, a anunţat miercuri, în plen, depunerea moţiunii simple intitulate "Guvernul Ponta e incapabil să scrie după dictare", semnată de 58 de senatori PNL şi PDL. Moţiunea urmează să fie dezbătută luni în şedinţa de la orele 16.00 - 19.00 a plenului Senatului.

"Doream să informez plenul Senatului că un număr de 58 de senatori au iniţiat o moţiune simplă. Găsim că nicio sesiune fără moţiune, cu toate că vor fi şi mai multe moţiuni simple într-o singură sesiune", a declarat Puiu Haşotti, citat de Mediafax.

Moţiunea depusă de PNL şi PDL va fi dezbătută în plenul Senatului de luni, 23 iunie, a informat vicepreşedintele camerei superioare a Parlamentului, Cristian Dumitrescu.

"Biroul Permanent a luat în discuţie şi s-a stabilit data dezbaterii moţiunii simple depuse de grupurile parlamentare PNL şi PDL. Va fi dezbătută această moţiune simplă luni în şedinţa de la orele 16.00 - 19.00 a plenului Senatului. (...) Intrăm în vacanţă parlamentară fără niciun fel de restanţă în ceea ce priveşte adoptarea proiectelor şi actelor normative cu care am fost sesizaţi", a declarat Cristian Dumitrescu, potrivit Agerpres.

Fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu, declara luni că grupului senatorilor PNL va iniţia o moţiune simplă care va viza absorbţia fondurilor europene precum şi politicile guvernamentale din acest domeniu.

"Este o decizie a grupului parlamentar, am asumat-o toţi, am iniţiat-o. Tema majoră este a fondurilor europene, a politicilor Guvernului, a incapacităţii Guvernului de a duce o politică eficientă şi coerentă în această privinţă", a precizat Crin Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne