Ploaia este prietenă cu PDL

Vântul puternic a produs pagube bucureştenilor
Vântul puternic a produs pagube bucureştenilor (Epoch Times România)
Epoch Times România
01.10.2013

Ploaia şi dezastrele sunt "prietene" cu PDL şi "duşmane" lui Oprescu. Pentru că ploaia este un bun prilej de a mai acumula ceva capital electoral, pe pielea unui primar deja în picaj pe motiv de câini maidanezi care au ucis un copil, lipsă de piste pentru biciclişti, acuzaţii de corupţie şi lista poate continua.

Niciun prilej nu poate însă scăpa ne-exploatat în lupta pentru simpatia votantului bucureştean, cu atât mai puţin ploile din ultimele zile care au transformat Bucureştiul în oraş semi-calamitat. Inundaţii, maşini scufundate în gropile acoperite de imense bălţi, copaci căzuţi peste maşini, oameni răniţi şi multe declaraţii pe online şi la televizor şi Oprescu este marele vinovat, acuză PDL.

"Avem motopompe în marile intersecţii, dar Bucureştiul e inundat pentru că primarul Sorin Oprescu nu vrea să verifice dacă Apa Nova a făcut în realitate investiţiile la care s-a obligat contractual. Avem aprobări pentru a tăia arbori, dar trei persoane au fost rănite şi zeci de copaci au căzut peste maşini pentru ca Sorin Oprescu dă la televizor hotărâri pe care, după transmisiunea în direct, nu le mai verifică în practică. Comandamentul de urgenţă convocat de Sorin Oprescu a fost doar un nou prilej de exhibiţionism." se transmite într-un comunicat remis presei de PDL- organizaţia Bucureşti.

PDL mai remarcă în comunicat că "Bucureştiul e paralizat (...) iar primarul general-incompetent Sorin Oprescu taie frunze la căini [maidanezi] în timpul codului portocaliu de ploi şi vânt."

Pe 8 septembrie, Adriean Videanu, (anchetat de DNA pentru subminarea economiei naţionale) declară că consilierii PDL vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pentru a nu mai gira "incompetenţa administrativă" a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. La cererea preşedintelui partidului, Vasile Blaga, consilieri PDL nu au mai demisionat, ci au rămas la primărie, "să se lupte" pentru cetăţeni.

Afara plouă de câteva zile iar la primărie consilierii PDL ce nu au mai demisionat au lucrat cot la cot cu primarul cel incompetent. În acelaşi timp tot PDL, dar nu consilierii ci organizaţia Bucureşti, dau comunicat prin care care acuză"administraţia USL din capitală" de incompetenţă şi exchibiţionism.

N.R. Liderul Consilierilor PDL din cadrul Consiliului General al Primăriei Capitalei, Silviu Văduva a fost găsiti în incompatibilitate de Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI), a informat pe 11 septembrie ANI.

Silviu Văduva, în prezent, membru în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 ianuarie 2011 - 28 iunie 2012, întrucât a deţinut, simultan, calitatea de funcţionar public în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, funcţia de consilier local al Sectorului 6, precum şi funcţia de membru al Consiliului de Administraţie în cadrul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor