Peste 1.300 de participanţi sunt aşteptaţi la Congresul Naţional de Chirurgie

Centrul Internaţional de Conferinţe din Sinaia va găzdui începând de miercuri Congresul Naţional de Chirurgie - CNC 2016, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 1.300 de participanţi, atât din ţară, cât şi din străinătate.
Dr. Mircea Beuran
Dr. Mircea Beuran (Epoch Times)

În perioada 01 - 04 iunie 2016, la Centrul Internaţional de Conferinţe din Sinaia, va avea loc Congresul Naţional de Chirurgie - CNC 2016, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 1.300 de participanţi - studenţi, rezidenţi, asistenţi, specialişti, medici primari, cadre universitare din lumea academică, atât din ţară, cât şi din străinătate.

CNC 2016 este prezidat de Prof. Dr. Mircea Beuran, Preşedintele Societăţii Române de Chirurgie şi va găzdui Conferinţa Asistenţilor Medicali din România şi Conferinţa Naţională a Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România.

Timp de 4 zile, peste 570 de prezentări vor fi susţinute în paralel în 5 săli, în cadrul unui program ştiinţific extrem de complex - cursuri pre-congres, conferinţe, mese rotunde, prelegeri, video-forumuri, sesiuni de e-postere şi lansări de carte.

Tema CNC 2016, Chirurgia de azi - chirurgia viitorului, îşi propune să contureze atât un bilanţ al noilor cuceriri tehnologice, cât şi o previziune a viitorului în domeniul chirurgical în următorii 20-30 de ani, pentru a construi un dialog interactiv de vârf pe performanţa actuală, astfel încât participanţii să rămână într-un pas constant cu progresul chirurgiei internaţionale.

Congresul va fi deschis de 8 cursuri pre-congres adresate studenţilor, rezidenţilor şi tinerilor specialişti: Suturi mecanice în chirurgia digestivă, Colostomiile: indicaţii, tehnică, complicaţii, Progrese şi tendinţe în chirurgia endocrină (tiroidă, paratiroidă, suprarenale), Damage control în trauma abdomino-pelvină, Metode chirurgicale moderne în tratamentul cancerului rectal, Diseminarea modernă a rezultatelor cercetării ştiinţifice, Scientometria şi etica cercetării, Imagistica RMN în cancerul de rect, Profilaxia anti-trombotică la pacientul chirurgical şi Particularităţile tratamentului anticoagulant la pacientul obez.

În premieră la Congresul Naţional de Chirurgie, va avea loc o sesiune comună cu chirurgii militari - Conduita medicală în războiul modern, unde se va prezenta un inventar al posibilităţilor pe care le prezintă medicina militară la ora actuală. De asemenea, va mai avea loc o sesiune care va explica o intervenţie cu ajutorul unui dispozitiv special - EsophyiX Z, care corectează boala de reflux gastroesofagian fără intervenţie chirurgicală, nici măcar minim invazivă, doar folosind un orificiu natural - gura.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului: www.cnc.ralcom.ro

Epoch Times România este partener media al evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură