Partidul lui Traian Băsescu şi-a ales conducerea. Eugen Tomac devine preşedintele PMP

Eugen Tomac, preşedinte PMP
Eugen Tomac, preşedinte PMP (Epoch Times România)

Deputatul Eugen Tomac a fost validat duminică în funcţia de preşedintele PMP, fiind de altfel singurul candidat la şefia formaţiunii năşite de fostul preşedinte Traian Băsescu. Politicianul preluase deja interimatul după ce Elena Udrea a fost nevoită să se suspende din partid săptămâna trecută, ca urmare a problemelor din justiţie.

Cei 700 de delegaţi prezenţi la Congresul PMP au decis ca Dorel Onaca va ocupa funcţia de secretar general ,Siegfried Mureşan pe cea de prim-vicepreşedinte PMP, iar vicepreşedinţi vor fi Clement Negruţ, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Nicolae Ivaschescu, Cătălina Buzoianu, Cătălin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Rădulescu, Claudiu Palaz şi Gabriel Berca, infomează Agerpres.

Prezent la eveniment a fost şi Traian Băsescu care a susţinut un discurs lung de o oră în faţa membrilor Congresului, aceasta fiind prima sa apariţie publică de la scandalul declanşat de Elena Udrea.

"Vreau să vă fiu partener. Vom avea un parteneriat în care eu vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce. Vă veţi conduce partidul prin cei pe care îi veţi alege astăzi. Acest partid va avea în mine un partener pentru că e o idee în care cred. Împreună cu PNŢCD vom putea forma o structură politică capabilă să convingă şi să câştige. Acesta e un motiv pentru care am venit", a declarat, printre altele, Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne