Notiţele secrete ale Elenei Udrea şi scandalul "Shopping la Paris"

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Prezentă sâmbătă seară în platoul B1 Tv, Elena Udrea, a continuat seria dezvăluirilor incendiare. Printre altele, fosta şefă PMP susţine că fotografiile care o înfăţişează alături de fosta şefă DIICOT la shoping în Paris, apărute în presă cu câteva zile înainte de alegerile pentru prezidenţiale, au fost folosite de generalul SRI Florian Coldea împotriva sa în campania electorală. Udrea a mai dezvăluit că a început să scrie notiţe din momentul în care şi-a dat seama de direcţia în care o iau lucrurile şi are acum 50 de pagini pe care are de gând să le folosească.

Scandalul "Shopping la Paris"

"Maior mi-a spus de existenţa fotografiilor cu Alina Bica la Paris înainte ca ele să fie făcute publice. Ele au apărut joia dinaintea votului. Pe toate analizele sociologice care au urmat s-a văzut că au contat în minus în campania mea electorală. Poate dacă aş fi spus atunci ce spun acum altfel s-ar fi întâmplat lucrurile. Mi-am dat seama că bătălia aceasta de care am spus că Ghiţă mi-o descrisese în vară, că dl Coldea are profunde resentimente faţă de mine", a precizat fostul ministru al Turismului.

Însă, Elena Udrea este de părere că George Maior nu ştia ce s-a întâmplat la Paris, pentru că a fost o operaţiune clandestină, făcută în privat.

"Mi-a spus întâmplător, cred că pur si simplu aflase că există acele fotografii şi mi-a spus de ele", a explicat Elena Udrea în contextul în care fostul şef SRI i-a făcut aceste dezvăluiri.

"Într-o ţară în care aproape oricine poate să fie acuzat, cel care decide când şi cine este acuzat, cel care poate să aresteze pe cineva atunci când doreşte e cel care are puterea totală. Am înţeles ce se întâmplă la începutul campaniei electorale", a adăugat fostul candidat la prezidenţiale.

Notiţele secrete ale Elenei Udrea

Fosta şefă PMP a dezvăluit că din momentul în care şi-a dat seama de direcţia în care o iau lucrurile a început să scrie notiţe şi are acum 50 de pagini pe care are de gând să le folosească.

"Sunt notiţe despre cum se întâmplau lucrurile, cine ce mi-a spus... Mi-am dorit să le scriu şi i-am şi spus domnului Coldea că m-am apucat să scriu tot, pentru că era evident pentru mine ce se va întâmpla şi am vrut să se ştie, în ideea că dacă nu apucam să spun, lucrurile acestea să ajungă la urechile oamenilor şi să se dezbată.

"Multe lucruri pe care le-am scris aici le-am trecut în denunţul formulat. Foarte mulţi astăzi nu spun nimic deşi ei ştiu că eu am dreptate. Nu spun pentru că nu au curaj sau pentru că sunt implicaţi în campanie", a mai afirmat Elena Udrea.

De ce aşa târziu

"Lumea m-a întrebat de ce aşa de târziu. Am avut teama mea să spun aceste lucruri public. Am spus-o când mi-am dat seama că drumul este clar fără întoarcere şi că ce mă aşteptam să se întâmple se întâmplă matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politică şi am criticat parlamentul şi am lăudat SRI-ul şi DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere", a mai declarat Elena Udrea.

"Câtă vreme eu ştiu un secret şi pot să vă şi arestez, dacă dau un telefon şi vă spun la emisiune să nu pomeniţi numele meu, ce faceţi, mă mai pomeniţi? Sunt oameni care au copii, au cariere şi se gândesc ce rost are eroismul acesta, la ce foloseşte", a adăugat fostul ministru.

Mai mult, Udrea a precizat că, în calitatea sa de avocat, are prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor.

"Eu nu spun că sunt nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea", a mai completat Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne